Find Sandfilterpumpe blandt 39+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående sandfilterpumper er senest opdateret i dag (21/07 - 2024) kl. 09:08

Du er landet på Sandfilterpumpe.dk, det helt rigtige sted at finde sandfilterpumper. Vi har udvalgt 39 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det sandfilterpumpe tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 39 forskellige sandfilterpumper fra 3 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Sandfilterpumpe SX1500 4.542 Ltr/t

Sandfilterpumpe SX1500 4.542 Ltr/t

1795 kr.

1.348 kr.

Billede af Sandfilterpumpe SX2100 7.949 Ltr/t

Sandfilterpumpe SX2100 7.949 Ltr/t

1999 kr.

1.799 kr.

Billede af EXIT Stone pool ø488x122cm med poolskærm og sandfilterpumpe - grå

EXIT Stone pool ø488x122cm med poolskærm og sandfilterpumpe - grå

11295 kr.

8.995 kr.

Billede af Sandfilterpumpe 385x620x432 mm 200 W 25 l blå og sort

Sandfilterpumpe 385x620x432 mm 200 W 25 l blå og sort

1744 kr.

1.320 kr.

Billede af Opsamler låg til 305 mm sandfilterpumpe

Billede af O-ring til 305 mm sandfilterpumpe

Billede af O-ring til Sandfilterpumpe

Billede af Top Spænde til Sandfilterpumpe

Billede af Center rør til sandfilterpumpe 410 mm

Billede af BWT Sand filter pump PPF45/7000

Billede af Center rør til sandfilterpumpe 360 mm

Billede af BWT Sandfilterpumpe PPF25/4001SP med forfilter

Billede af Sandskjold Til Sandfilterpumpe

Billede af Topspænde Til Sandfilterpumpe

Billede af EXIT Black Leather pool ø488x122cm med poolskærm og sandfilterpumpe - sort

Billede af Centerrør til 254mm sandfilterpumpe

Billede af Top Spænde Til Intex Sandfilterpumpe

Du kigger lige nu på 39 sandfilterpumper fra 3 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Bestway Intex vidaXL

Derfor bliver du glad for at købe en sandfilterpumpe til din pool eller dit badebassin – 3 gode grunde

Er du en af de heldige, som allerede har en pool eller går du og drømmer om en? Så får du muligheden for at læse om et af de mest essentielle redskaber til at vedligeholde en pool. Det er nemlig ikke helt så nemt, som blot at fylde vand i den. Den kræver en enorm mængde af vedligeholdelse, som andre pool-ejere nok kan nikke genkendende til. Dog kan man gøre det nemmere for sig selv ved at købe en sandfilterpumpe.

Hvad er en sandfilterpumpe?

Men hvad er det så for en størrelse. Umiddelbart lyder det, som noget der filtrerer alt sandet væk fra poolen eller badebassinet, men det er faktisk ikke tilfældet. Pumpen har nemlig fået sit navn, fordi det er et filter, som ved hjælp af sand renser vandet i poolen.

Efterlader man en pool i noget tid, vil der nemlig begynde at vokse alverdens forskellige organismer og inden man har set sig om, så er poolen eller badebassinet helt grønt. En sandfilterpumpe sørger på den måde for at holde vandet rent, så man kan benytte sig af det hele sommeren.

Sandet i bunden er af to forskellige teksturer. I bunden finder man det grove sand, som tager alle de større ting, der skal renses fra poolen. Det øverste lag består af en masse fine sandkorn, som vandet løber igennem igen og leder tilbage til poolen eller badebassinet.

Alle de ting som filteret renser ud fra vandet, bliver altså derfor siddende i sandet. Derfor er det også vigtigt at skifte det med en bestemt tids mellemrum.

Hvorfor er det vigtigt at have en sandfilterpumpe?

Grunden til, at man skal have en sandfilterpumpe, når man har en pool eller badebassin, er for at holde den ren. Hvis man ikke får renset vandet, så vil man efterhånden kunne se, at der ophober sig mere og mere i vandet. Det er alt lige fra alger til små dyr i vandet, som alle sammen i sidste ende er organismer, der bliver nedbrudt i vandet.

Det er nærmest en hel videnskab at holde en pool eller et badebassin rent, men en sandfilterpumpe vil hjælpe en et langt stykke af vejen. Man bruger nemlig også kemikalier til at holde vandet rent med, og det kan man faktisk mindske ved brugen af en sådan en pumpe.

De tre grunde til, at man ville blive glad for en sandfilterpumpe er:

  1. Mindre rengøring
  2. Færre kemikalier
  3. Mere cirkulation i vandet

Optimer din tid med mindre rengøring

Man sparer altså en heftig omgang rengøring i det lange løb, når man vælger at investere i sådan en pumpe. Hvis man ikke har en pumpe, så kan man også risikere, at vandet bliver usundt at bade i.

Derudover så vil man også opleve at kunne spare en masse tid på rengøring. Denne tid kan man i stedet bruge på at benytte sig af poolen. Især i løbet af sommeren kan det mærkes, at man ikke skal bruge en masse tid på rengøring. Det betyder, at man bare kan gå direkte ud i haven og nyde, at man har vand, som er rent, lige i baghaven.

Når først man gør sin pool eller badebassin klar til sommeren, så vil man også opleve, at den store rengøring kun skal foregå en enkelt gang først på sæsonen. Herefter kan man nøjes med blot at sætte pumpen til for vedligeholdelsens skyld.

Færre kemikalier og mere cirkulation

Når man får en pool eller et badebassin, så vil det gå op for en, at man ikke kan klare det hele blot med en pumpe. Når mennesker bader i vand, så vil der uundgåeligt komme en masse bakterier fra kroppen, som ikke skal overføres til andre.

Det er her, at mange vælger at bruge kemikalier til at rense vandet. Mange steder vælger man at bruge klor, fordi det renser alle bakterierne ud. Hvis vandet bliver brugt meget i løbet af sæsonen, kan man godt regne med at bruge en hel del klor. Ligesom med alle mulige andre kemikalier, så er klor ikke det bedste for kroppen. Normalt behøver man faktisk slet ikke så høje mængder, som der normalt bliver smidt i vandet.

Man kan mindske forbruget af kemikalier med en pumpe, fordi den også sørger for at rense. På den måde skal man ikke bruge lige så meget, og man sparer også kroppen for en del kemi.

Endnu en grund til at få en pumpe er, fordi den giver mere cirkulation i vandet. Vand bliver først besværligt at rense, når det står stille. Derfor giver det god mening at købe en sandfilterpumpe til at øge cirkulationen. En god cirkulation i poolen er med til at få alle kemikalierne rundt, så de dækker et større areal. På den måde er cirkulationen også med til at mindske forbruget af kemikalier i sidste ende.

Hvorfor bør du handle online i stedet for i en butik?

Endnu bedre sikkerhed som forbruger online

Når du køber din sandfilterpumpe på nettet er du faktisk meget bedre stillet end du er hvis du køber den i en fysisk butik. Du har krav på 14 dages returret ifølge loven - det har du (til manges store overraskelse) ikke når du handler i en fysisk butik.

Du kan prøve varen og stadig sende den retur, igen til forskel fra butikkerne. Den eneste ulempe er faktisk at du selv skal betale returportoen.

Skal ikke stå tæt

Hvis du køber din sandfilterpumpe online i stedet for i en butik undgår du at stå tæt sammen med alle de andre shoppere der også er på jagt efter et godt tilbud. Det kan man ellers godt nemt risikere - butikker er små, der er mange der gerne vil købe, og folk har ikke altid den samme fornemmelse for afstand og intimsfærer som du måske har - så at gå i butik kan nemt blive noget af en oplevelse, som du slipper for ved at handle online.

Udvalget af sandfilterpumper er større

Som du sikkert allerede kan se her på sandfilterpumpe.dk er der et kæmpe udvalg af både forhandlere og sandfilterpumper når du vælger at købe på nettet. Faktisk så mange at det hurtigt bliver uoverskueligt - men det er derfor vi er her til at hjælpe dig. Det er den fordel du har ved at købe online.

Mange forhandlere der har mange produkter fordi de ikke behøver tænke på hvor meget det fylder i butikken men bare kan sætte en reol ekstra op på lageret.

Vores anden side

Ud over sandfilterpumpe.dk driver vi også siden drænspade.dk - prøv at giv den et besøg hvis du har tid.

Find det du mangler på sandfilterpumpe.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 158 produkter fra mere end 12 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 237 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-21 09:08:49.

3
Produkttyper
158
Produkter
12
Forhandlere
237
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.